Patches

Het jaar 2016 was het jaar waarin de patches een comeback maakten! Net als andere 90's trends zoals de choker ketting en de bandana zijn de patches niet meer te missen in het straatbeeld. Vroeger werden ze door moeders op een kapotte broek gestreken en had je kledingstuk daardoor een langer leven. Je kunt patches daar nog steeds uitermate goed voor gebruiken, maar tegenwoordig zijn ze er gewoon om je kledingstukken mee te pimpen! Je kunt het meeste gekke ding bedenken en er is wel een patch van!

De leukste DIY’s in een handomdraai met patches

Patches zijn heel goed te gebruiken om je kleding een tweede leven te geven. Ben je uitgekeken op je spijkerjack of vind je dat ene T-shirt een beetje saai? Strijk er een toffe patch op en je hebt ineens een nieuwe kledingstuk wat je weer aan wilt! Scheelt je weer een onnodige shop sessie in de stad. Het enige wat je hoeft te doen is leuke patches bij Lana’s Sieraden shoppen ;).

We hebben patches in allerlei categorieen. Van food tot sport en military invloeden tot echt typische meiden dingen zoals lipstick en lips. En niet te vergeten de bekende rode hartjes en initialen. Het is alleen een kwestie van bepalen welke patches je waar op wilt strijken en bestellen maar! Je kleding wordt uniek, niemand anders zal dat spijkerjack of dat T-shirt hebben!

Patches overal! 

Maar het blijft niet alleen bij kleding; ook schoenen en tasjes moeten eraan geloven en worden rijkelijk beplakt met de leukste patches! Maar ook hier kun je jouw oude tas of tassen waar je een beetje op uit bent gekeken DIY-en. Plak er een paar patches op met lijm en je hebt een totaal nieuwe tas. Ook leuk een canvas bag met patches, Wij zijn fan van de leuke plakkers en hebben een aantal toffe patches geselecteerd die je zowel los als in een set kunt kopen!

Patches online kopen 

Je shopt de leukste patches nu eenvoudig en snel bij Lana's Sieraden. De patches zijn zowel los als in een set verkrijgbaar. Bestel je de patches voor 17:00 uur, dan heb je ze de volgende dag al in huis! En als je voor meer dan €25 besteld dan zijn de verzendkosten gratis! Niet goed is geld terug en als je vragen hebt over je bestelling kun je altijd telefonisch of per mail bij onze klantenservice terecht!

5 artikel(en)

9 15 30 Alle
Kleur
  1. Goud
  2. Zwart
  3. Wit
  4. Zilver
  5. Roze
Prijs
€ 0 € 3 € 0 tot € 3