Portemonnees

Een portemonnee is een item dat je altijd meeneemt in je tas en waar je al je geld en pasjes veilig in opbergt. Waarom zou je dan voor een saai exemplaar gaan terwijl je bij Lana's Sieraden de leukste portemonnees kunt shoppen. We hebben portemonnees met vrolijke kleurtjes, leuke printjes en toffe details. Maar we hebben ook wallets in verschillende groottes. Want soms is een grote portemonnee helemaal niet handig om mee te nemen. Naar een feestje of festival bijvoorbeeld. Dan zijn kleine portomennees the way to go. En laten wij die nou net hebben in de meest schattige en grappige varianten. Je portemonnee is door de opvallende kleuren, vormen en printjes goed te vinden in je tas en voorkomt dat eeuwige gezoek en gegraai in je overvolle tas! Maar soms wil je alleen met je portemonnee de deur uit en wat is er dan handiger dan een wallet waar je telefoon nog bij in past. Ook deze vind je bij Lana's Sieraden. Een iPhone 5(s) past makkelijk in de grotere portemonnees! Je hebt je handen niet meer vol en hebt alles veilig opgeborgen in je leuke portemonnee!

Portemonnees online kopen

De leukste portemonnees shop je gemakkelijk en snel bij Lana's Sieraden. Bij besteding van meer dan €15 betaal je geen verzendkosten en als je voor 17:00 uur besteld dan heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis!

De leukste portemonnees

Ben je op zoek naar een leuke portemonnee, maar wil je niet teveel geld eraan uitgeven? Dan zit je bij Lana's Sieraden goed. We hebben leuke portemonnees die we aanbieden voor een betaalbare prijs. De portemonnees zijn voorzien van een rits en hebben genoeg vakjes voor al je pasjes, een rits voor kleingeld en vakjes voor briefgeld.

Deze artikelen worden binnenkort geplaatst!