Zonnebrillen

Een zonnebril is essentieel in de zomer. Naast dat het je ogen beschermd is het ook een leuk fashion accessoire (net als horloges en tassen) om je outfit mee op te leuken! Zonnebrillen zijn er in verschillende modellen en het is heel belangrijk om een zonnebril uit te zoeken die goed bij je gezichtsvorm past. Een model dat bij veel gezichtsvormen past en die je ook bij Lana’s Sieraden kunt kopen is het wayfarer model. Ray-ban is één van de zonnebrillen merken die iedereen kent en verantwoordelijk voor veel trends. Want naast de klassieke clubmaster zonnebrillen, aviator zonnebrillen en de zonnebrillen met ronde glazen is het merk ook begonnen met gekleurde en spiegelglazen op zonnebrillen. Ineens werden zonnebrillen een fashion item en werden veel celebrity’s en bekende bloggers met de meest extravagant en oversized zonnebrillen gespot. Het is ook een goed middel om hun identiteit te verbergen, maar tevens belangrijk: het maakt de outfit helemaal compleet.

Goedkope zonnebrillen: helemaal on trend

Bij Lana’s Sieraden vind je geen dure zonnebrillen, maar on trend en goedkope zonnebrillen! Perfect om naar een festival te dragen of als je op vakantie gaat en niet je dure zonnebril mee wilt nemen als je een dagje gaat shoppen of naar het strand gaat. En soms is het gewoon super leuk om je zonnebrillen af te wisselen en af te stemmen op je outfit. Maar om nou elke keer weer een dure zonnebril te kopen is wel een beetje zonde van je geld. Daarom kan het geen kwaad om een paar goedkope zonnebrillen te kopen! En bij Lana’s Sieraden vind je de leukste zonnebrillen helemaal volgens de laatste trends!

Zonnebrillen trends

Elk jaar komen de modehuizen weer met nieuwe zonnebrillen. En we houden de catwalks en de blogscene dan ook nauwlettend in de gaten om de laatste zonnebrillen trends niet te missen. In 2015 kwam daar het ronde montuur en ook de houten zonnebril is nog steeds populair. Maar er zijn nieuwe modellen die de markt veroveren!

Hexagon zonnebrillen

Zonnebrillen met een hoekig montuur, de hexagon als voorbeeld. Het geeft de bril een futuristische uitstraling en is weer eens wat anders! Het geeft je outfit een leuke twist en staat super leuk in een festival outfit bijvoorbeeld! Je gaat zeker opvallen met deze zonnebril, want niet veel mensen zullen dit model dragen. Dare to be different!

Witte zonnebrillen 

Over opvallend gesproken, de zonnebril met witte frames heeft een comeback gemaakt. Zanger Kurt Cobain van Nirvana droeg de witte zonnebril met grote ronde glazen al en is er regelmatig mee gespot en mee op de foto gezet. Ze noemden de bril ook wel alien glasses omdat de ronde glazen best oversized en aanwezig waren. Nu zien we steeds meer zonnebrillen met een wit frame en brengt het ons een beetje terug in de tijd. Je hebt verschillende zonnebrillen met een wit frame, maar die met een cat-eye en rond montuur zijn het populairst!

Cat-eye zonnebrillen

Nog een trend van vroeger is de cat-eye zonnebril. Naast de klassieke modellen zijn de mod cat-eye zonnebrillen ook weer helemaal hot! Denk aan een opvallende cat-eye vorm met dikke frames in leuke kleurtjes als blauw, roze en groen. Ook de smalle cat-eye zonnebrillen zien we steeds meer en deze zijn perfect voor als je een klassieke zonnebril wilt, maar niet van oversized modellen houdt. Met een cat-eye zonnebril zie je er instant fashionable uit!

Zonnebril online kopen

Eenvoudig en snel je zonnebril online kopen. Keuze uit verschillende modellen en met de beste service!  Bestel je zonnebril op werkdagen voor 17:00 en je zonnebril wordt dezelfde dag nog verzonden! Je betaalt geen verzendkosten vanaf €25. Bevalt de zonnebril niet? Dan kun je hem makkelijk retourneren. Niet goed = geld terug. Onze klantenservice zit altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden via mail of per telefoon!

12 artikelen (1 tot 9)

9 15 30 Alle
Kleur
  1. Goud
  2. Zwart
  3. Zilver
  4. Rood
  5. Groen
  6. Bruin
  7. Roze
  8. Geel
  9. Blauw
Minder Meer
Prijs
€ 0 € 20 € 0 tot € 20