Creolen

Creolen zijn oorringen die je door je oor steekt. De achterkant is dunner zodat je de creolen gemakkelijk door je gaatje kunt krijgen. Je hebt creolen in verschillende groottes en stijlen. Zo heb je creolen met een diameter van 10 mm maar ook grote creolen met een diameter van 90 mm. Zo is er voor ieder wat wils en kun je altijd wel een paar mooie creolen vinden die goed bij jouw stijl passen. Creolen zijn er in het goud, zilver en roségoud en kun je goed afstemmen op je kettingenarmbanden en ringen.

De betekenis van creolen

Wist jij dat het woord creolen ook nog een andere betekenis heeft? Wij kennen het als een ander woord voor oorringen, maar het is ook een ontlening van het Portugese (crioulo) dat is afgeleid van  criar wat kweken betekent. Ook is er een bevolkingsgroep afkomstig uit Suriname die zichzelf Creolen noemen. Zij stammen af van vrijgelaten, vrijgekochte of bij de afschaffing van de slavernij vrijgemaakte slaven. 

Waarom creolen thuishoren in jouw oorbellen collectie

Wij zijn dol op minimalistische oorbellen en creolen zijn veruit onze favoriet! Waarom? Omdat ze al-tijd kunnen. Als je gouden of zilveren creolen aanschaft hoef je ze niet meer uit te doen. Dat is vooral ideaal als je meerdere gaatjes hebt. Zo heb je altijd een paar creolen die de basis vormen wanneer je even geen earparty in hebt. Ze passen bij elke outfit en bij elke gelegenheid! Het gaat dan om simpele, gladde creolen, maar bij Lana's Sieraden shop je nog veel meer soorten creolen. Waaronder oorringen met een hangertje of gevlochten en gedraaide creolen. 

Creolen online kopen bij Lana's Sieraden 

De leukste creolen shop je eenvoudig en veilig bij Lana's Sieraden. Wij bieden jouw de beste service op je aankopen. Is het een cadeautje? Dan kun je er een mooie cadeau verpakking bij aanschaffen! Bestel je voor 17:00 uur dan heb je jouw creolen de volgende dag al in huis, ready om te meteen te dragen en je earparty helemaal af te maken! Heb je voor meer dan €35 besteld dan betaal je geen verzendkosten. Mochten de creolen niet bevallen, dan kun je ze eenvoudig retourneren.

6 artikel(en)

9 15 30 Alle
Kleur
  1. Goud
  2. Zilver
Prijs
€ 0 € 11 € 0 tot € 11